Breaking News

Κώστας Καίσαρης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Πέμπτη στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στην Αγία Παρασκευή, για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο δημοσιογράφο, Κώστα Καίσαρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, σε ηλικία 70 ετών, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του συνόδεψαν τον Κώστα Καίσαρη στην τελευταία του κατοικία, ενώ παρόντες ήταν άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής, αλλά και απλοί φίλαθλοι για το ύστατο χαίρε στον δημοσιογράφο, που έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο του Τύπου με την αιχμηρή του πέννα.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο Κώστας Καίσαρης γεννήθηκε το 1949 στην Αθήνα. Από νωρίς επέλεξε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ, στο οποίο αφοσιώθηκε και υπηρέτησε με πάθos σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. 

Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» το 1980. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Φίλαθλος», «Ελεύθερος Τύπος», «Goal News» και «Νοκ άουτ» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος του «Sport24.gr» και του «Contra.gr». Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στην ιστοσελίδα «to10.gr».

Δείτε το βίντεο του One Channel.