Breaking News

Λύρας για Τατσόπουλο: «Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha, όπου ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου διαγνώσθηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης...

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο στούντιο του Alpha δίπλα του ήταν ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, ο οποίος του έκανε ανάνηψη μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο δελτίο του Star:

«Είναι μία αιφνίδια κατάσταση... Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε... Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα. Ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Είχε μία καρδιά που επρόκειτο να σταματήσει σύντομα».