Breaking News

Μαρία Κίτσου: «Η κατάθλιψη φεύγει και επανέρχεται... Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε για 4η σεζόν στον ΑΝΤ1 το «The 2Night Show», όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τη Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, έδωσε την πρώτη της αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το χαμό του πατέρα της, τη μάχη με την κατάθλιψη, καθώς και για τις συμπτώσεις που την έχουν σημαδέψει. Για τη μάχη με την κατάθλιψη είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που φεύγει, επανέρχεται, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά μ' αυτό... Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να παροτρύνω κι άλλους ανθρώπους να το παραδεχτούν και στη συνέχεια να ζητήσουν βοήθεια. Όλα γιατρεύονται...

Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια... Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.... Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την κατάθλιψη την πέρασα στα 17 μου...».