Breaking News

Άνοιξε τις πόρτες του το Monopoly Dreams στο Χονγκ Κονγκ (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο παγκόσμιο αξιοθέατο στον κόσμο με θέμα το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χονγκ Κονγκ και συγκεκριμένα στο εμπορικό πολυκατάστημα The Peak Galleria, που βρίσκεται στην περιοχή Victoria Peak.

Το Monopoly Dreams είναι ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο, εμπνευσμένο από το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι. Η εμπειρία για τους επισκέπτες ξεκινάει με μια βόλτα με ασανσέρ, που τους οδηγεί σε μια περιοχή, η οποία έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με τη μυστική κατοικία του Mr. Monopoly, η οποία είναι εξοπλισμένη με διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, που έχουν σχέση με το παιχνίδι.


Μετά την εξερεύνηση της κατοικίας, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη Monopoly, όπου υπάρχει μια σειρά από διαδραστικές περιοχές, ανάμεσά τους η φυλακή και ένα θησαυροφυλάκιο.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, το Ultimate Banking, οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα μικρό δωμάτιο και προσπαθούν να πιάσουν χαρτονομίσματα Monopoly, τα οποία εκτοξεύονται από μια συσκευή.


Υπάρχει, επίσης, αίθουσα κινηματογράφου, όπως και μια περιοχή Chance με παιχνίδια, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κερδίσουν έπαθλα, από δωρεάν σνακ μέχρι και αεροπορικά εισιτήρια.



Η επίσκεψη στο Monopoly Dreams τελειώνει στο κατάστημα με σουβενίρ, που προσφέρει - εκτός από θεματικά προϊόντα - και όλα τα είδη των περιοδικών Monopoly, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Game of Thrones και Star Wars.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Monopoly Dreams είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν περίπου 25 ευρώ (σε ισοτιμία δολαρίου Χονγκ Κονγκ) για παιδιά και 29 ευρώ για ενήλικες.


Ένα δεύτερο αξιοθέατο με θέμα τη Monopoly σχεδιάζεται να ανοίξει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το τελευταίο τρίμηνο του 2020.


Δείτε το βίντεο.