Breaking News

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά τον έντονο πόνο στο στήθος που ένιωσε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha.

O γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου διαγνώσθηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Από το γραφείο του σπιτιού του περιέγραψε τον δυνατό πόνο που ένιωσε σαν μαχαιριά, όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε πεσμένος στο έδαφος του στούντιο, τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του νομίζοντας πως πεθαίνει και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή. 

Συγκλονισμένος θυμήθηκε τη στιγμή που ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης, τον άνοιξε σχεδόν ξύπνιο την ώρα που ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε και το γοερό κλάμα που τον έπνιγε όλες τις μέρες που έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχοντας κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, εξομολογήθηκε πως αυτή η περιπέτεια τον άλλαξε σαν άνθρωπο και τον έκανε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του.

Επίσης, έστειλε το μήνυμα πως ο άνθρωπος θα πρέπει να αγωνίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.