Breaking News

Προκριματικά Euro 2020: Ελλάδα-Βοσνία 2-1 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης η Εθνική πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την οποία νίκησε με 2-1 στην 8η αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η εντυπωσιακά βελτιωμένη Εθνική, που δεν έχει πλέον ελπίδες να προκριθεί, ουσιαστικά "καταδίκασε" τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η οποία είχε νικήσει τη Φιλανδία και είχε ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Το σκορ άνοιξε ο Παυλίδης στο 30', που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ανδρών. Στο 35' ισοφάρισε για τους Βόσνιους ο Γκόγιακ, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κοβάτσεβιτς με αυτογκόλ στο 88'.

Η Εθνική μας μπορούσε να σημειώσει και ευρύτερο σκορ, καθώς έχασε ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Μασούρα στο 60΄ και τον Σταφυλίδη στο 73΄.


Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (84΄ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Κουλούρης).

Βοσνία: Σέχιτς, Μπιτσάκσιτς, Κρβζιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χόντζιτς (71΄ Μπάγιτς), Τσίμιροτ (46΄ Τζάτζαλο), Γκόγιακ, Κοβάσεβιτς, Χαΐροβιτς, Σάριτς (63΄ Ντούλιεβιτς).