Breaking News

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Το GNTM δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Οι κριτές είναι πολύ σκληροί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, ενώ Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολλάνη.΄

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Καλλιστείων, η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών, με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Η Σταρ Ελλάς, η οποία ζει το όνειρό της, φιλοξενήθηκε στα «Μεσάνυχτα», όπου εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη γιατί συμβουλεύει τα κopiτσια να μην πάνε ποτέ στο Greece’s Next Top Model.

«Το GNTM το βλέπω ως... μια τηλεθέαση. Βασικά είναι ένα παιχνίδι και δεν θα πήγαινα ποτέ να πάρω μέρος. Δεν μου αρέσει, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Θεωρώ πως οι κριτές εκεί είναι πολύ σκληροί. Γενικώς ο χώρος είναι σκληρός παντού. Φέτος δεν το βλέπω, το παρακολούθησα πέρυσι και είδα πως είναι πάρα πολύ σκληροί με τα κopiτσια. Δηλαδή τόσο σκληροί που τα κopiτσια μπλοκάρουν σε κάποια φάση και το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη κοπέλα» είπε χαρακτηριστικά.