Breaking News

Ράντου - Παπακωνσταντίνου: «Τσακωνόμαστε γιατί μου φόρτωσε όλα τα πρακτικά κι εκείνος κράτησε το... όνειρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η φετινή σεζόν είναι η δεύτερη στο Θέατρο Διάνα για την επιτυχημένη παράσταση Τζάσμιν της Ελένης Ράντου, που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και είναι βασισμένη στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντι Άλεν.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη «Φωλιά των  Κου Κου» για την παράσταση, αλλά και τη ζωή της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο απέκτησε τη Νικολέττα, που είναι σήμερα 22 ετών.

«Με τον Βασίλη τσακωνόμαστε γιατί μου έχει αφήσει στην πλάτη τη δική μου όλα τα πρακτικά κι εκείνος έχει κρατήσει το όνειρο» είπε με χιούμορ.

Όσον αφορά την κόρη τους, αποκάλυψε ότι της έκανε «κατασκοπία» όταν εκείνη πήγε πενταήμερη στο Λονδίνο. Η Ελένη Ράντου πήγε στο Λονδίνο και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο, χωρίς να έχει επαφές με την κόρη της, αλλά της είπε να την πάρει τηλέφωνο σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

Επίσης, έκανε λόγο για 10.000 ευρώ που ήταν να πάρει ανά επεισόδιο, τα οποία τελικά δεν πήρε ποτέ, ενώ, αναφερόμενη στα remakes των σειρών, τόνισε ότι δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό της να κάνει ξανά το ίδιο πράγμα.