Breaking News

Σκιαδαρέσης: «Απευθύνθηκα κατευθείαν στη Δικαιοσύνη. Είχα σκεφτεί να εμπλέξω και το Netflix...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την υποκριτική, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Επίσης, εξέφρασε και τη μεγάλη του ενόχληση για τα δημοσιεύματα, που τον ενέπλεκαν σε σκάvδαλο με όpγια. Για την υπόθεση ο ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του τον Οκτώβριο του 2017: 

«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο...».

Τώρα τονίζει στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα»: «Με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα. Όχι μόνο γιατί με έθιξαν προσωπικά, αλλά και για το τι αντιμετώπιση μπορεί να έχει μια δουλειά ενός Έλληνα ηθοποιού στο εξωτερικό. Αντί να προβάλουν ότι ένας Έλληνας κάνει μια δουλειά στο εξωτερικό, πήγαν να το κιτρινίσουν, να βρουν σκάvδαλο και να δημιουργήσουν ντόρο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ...

Δεν ήμουν ποτέ στα πρωτοσέλιδα αυτών των εφημερίδων, αλλά προφανώς αυτό λειτούργησε ως καλό. Δηλαδή ευκαιρία τώρα να πιάσουμε και κάποιον που δεν το περιμένει ο κόσμος ότι μπορεί να έχει κάνει σκάνδαλα ή να μπλέκεται με κoκες και όpγια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο γράφτηκε...

Απευθύνθηκα κατευθείαν στη Δικαιοσύνη. Και μάλιστα είχα τη σκέψη να εμπλέξω μέσα και το Netflix, γιατί εμμέσως πήγαιναν κι εκεί, αλλά δεν το προχώρησα τόσο. Το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη. Έχει γίνει η δίκη, την έχω κερδίσει και περιμένουμε τώρα την έφεση που έχουν κάνει».