Breaking News

Τραγωδία με 65χρονη στη Γλυφάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη μια 65χρονη εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμά της. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 02:20 τη νύχτα, αμέσως έφτασαν στο σημείο, έσπασαν την πόρτα και προσπάθησαν να κατασβήσουν τις φλόγες, που είχαν κυριεύσει το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αγγλία. Η 65χρονη εντοπίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού της με σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει: «Νεκρή εντοπίστηκε αλλοδαπή 65 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ισόγειο χώρο διπλοκατοικίας, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα Αττικής. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Για τo ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.»

Δείτε το βίντεο από την «Ώρα Ελλάδος».