Breaking News

Τρίγγου: Από το «Κόκκινο Ποτάμι» στις... «Άγριες Μέλισσες» - Τα τρυφερά λόγια για τον Πανταζάρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η όμορφη και ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την «Ασημίνα» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, που τη συνάντησε στα παρασκήνια της παράστασης «Ρινόκερος» του Ιονέσκο, στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστεί.

Η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε πως είχε πρόταση για κεντρικό ρόλο στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι». Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παράγωγη - στο Κόκκινο Ποτάμι - και κάπως τελευταία στιγμή δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο... Ήταν να γίνει η συνεργασία, αλλά για κάποιους λόγους πρακτικούς, έλλειψη συνεννόησης,  χρονική πίεση κλπ. δεν "έκατσε"...».

Και εξομολογήθηκε, αναφερόμενη στον Αργύρη Πανταζάρα, τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του Open:

«Με τον Αργύρη ήμασταν σύντροφοι πολλά χρόνια, τώρα φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι, με ισχυρούς δεσμούς... Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη...

Αν δεν υπήρχε ο Αργύρης στη ζωή μου, πολύ πιθανό να μην είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέατρο. Ήταν εκείνος που από την αρχή πίστευε πάρα πολύ σε μένα και ήταν πάντα εκεί...».