Breaking News

Ταινία «Τζόκερ»: Έφοδοι της αστυνομίας για αvήλικους; Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εφόδους σε κινηματογράφους, που προβάλλουν το «Τζόκερ», φέρεται να πραγματοποίησε η αστυνομία, μετά από καταγγελίες ότι την παρακολουθούν και αvήλικοι, παρά την καταλληλότητα της ταινίας για άνω των 18...

Η πρώτη επέμβαση φέρεται να έγινε το Σάββατο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, ενώ το απόγευμα της Κυριακής είχε σειρά κινηματογράφος στην Πατησίων, στο ύψος της Κυψέλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει: «Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες.»



Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του One Channel και τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΠΟΑΣΥ, Σταύρου Μπαλάσκα, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».