Breaking News

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έψαχνα 2 ευρώ για να φάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολόγηση ψυχής, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική «Θεοδοσία» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για όλα στην κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου».

Η ηθοποιός  έχει χάσει τη μητέρα της από τα 16 της χρόνια και γι' αυτό κράτησε και το επίθετό της. «Το "Χειλά" είναι του μπαμπά, το "Φαμέλη" της μητέρας μου, που την έχω χάσει και το κράτησα για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο...» είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Επίσης, εξομολογήθηκε, αναφερόμενη στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν: 

«Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα. Και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Αν δεν είχα δουλειά θα το έκανα και τώρα. Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω 2 ευρώ για να πάρω κάτι να φάω. Στο "Ουζερί Τσιτσάνης" υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω "Έχω λεφτά απ' το θέατρο;". Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες».

Ακόμη, αποκάλυψε πως είχε πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κόκκινο ποτάμι», ωστόσο επέλεξε τις «Άγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα είπε: «Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Κόκκινο Ποτάμι", αλλά δεν έκατσε. Επειδή το καλοκαίρι ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου, μου άρεσε που στις "Άγριες Μέλισσες" ο ρόλος μου δεν ήταν πρωταγωνιστικός».

«Έχω εpωτευτεί συμπρωταγωνιστή μου, αλλά αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν κρατάνε πολύ...» παραδέχτηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.