Breaking News

Χρήστος Λούλης: «Ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά. Δεν το κατάφερα...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ο Κώστας Γαβράς με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Η πάσα που μου έδωσε είναι κυρίως ανθρώπινη και μετά καλλιτεχνική. Είναι από τους πιο γλυκούς κι ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ο Χρήστος Λούλης, που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο «The 2Night Show» για το ρόλο του στην ταινία, αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί.

Επίσης, ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη ζωή του και το γάμο του με την Κύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2008, μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

«Μεγαλώνοντας ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου. Δεν το κατάφερα... Είναι μια κακή συνήθεια στους σημερινούς ανθρώπους. Θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά χωρίς τραύματα και δεν έχουν καταλάβει - βάζω και τον εαυτό μου μέσα - ότι δεν γίνεται άνθρωπος χωρίς τραύμα. Πρέπει να έχει τραύμα ο άνθρωπος γιατί πρέπει να βρει και τη δύναμη να το αντιμετωπίσει. Άνθρωπος χωρίς τραύμα είναι προβληματικός» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.