Breaking News

Θα γίνει της πολυκατοικίας: Επεισόδιο 12

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 29/11/19 - Επεισόδιο 12 - «Ένας παππούς, ένα ντουλάπι κι ένας δάσκαλος πληροφορικής»: Η πανσιόν ηλικιωμένων που φιλοξενεί τον ιδιότροπο Χαρίλαο (Στέλιος Γούτης), πατέρα του Ευριπίδη, τον διώχνει, γιατί είναι επιθετικός με τους νοσηλευτές. Ο Χαρίλαος εγκαθίσταται με το έτσι - θέλω στο σπίτι του γιου του, προς μεγάλη απελπισία της Θάλειας. Ο Χαρίλαος θα αναστατώσει την οικογένεια, αλλά και όλη την πολυκατοικία, γιατί εκτός από οξύθυμος και αθυρόστομος, είναι και εpωτύλος!

Η Μυρσίνη και ο Αλέκος έχουν παραγγείλει ένα μεγάλο ντουλάπι, που όμως δεν χωράει στο σπίτι τους, γιατί τα τετραγωνικά που αναφέρονται στα σχέδια του σπιτιού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θυμωμένοι, στήνουν το ντουλάπι έξω από το διαμέρισμα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των γειτόνων...

Η Λουΐζα λείπει για δουλειά στο Άμστερνταμ και η Χριστίνα αποφασίζει να προσεγγίσει τον Νίκο. Μόνο που η Γεωργία έχει κανονίσει να του βρει κοπέλες για μαθήματα πληροφορικής και γιατί όχι, ανάμεσα σ' αυτές και μια καλύτερη νύφη για τον γιο της!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδιο 12)

Για την αρχική σελίδα "Θα γίνει της πολυκατοικίας" πατήστε ΕΔΩ