Breaking News

Θρήνος για το ελληνικό πόλο: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 21χρονος τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ελληνικό πόλο θρηνεί την απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, μετά από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το πρωί της Κυριακής η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει:

«Θρήνος. Τεράστια απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής, τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Ο Αδαμάντιος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. Αιωνία του η μνήμη.»



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 21χρονος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του. Ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, καθώς άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο.

Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε για να δει αν το όχημα είχε κάποια βλάβη και τότε διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και τον παρέσυρε.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί.