Breaking News

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία της Αλίκης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης (ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και γιος του μεγαλύτερου αδερφού της αείμνηστης σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου, Αντώνη Βουγιουκλάκη) και η σύζυγός του Κατερίνα καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους...

Η μικρή πήρε το όνομα Αλίκη. Η βάφτιση έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Γλυφάδα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με νονούς τους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Δημήτρη Κιούση και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.

Το όνομα της μεγάλης σταρ του κινηματογράφου συνεχίζεται. Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης δήλωσε στην κάμερα του Open:

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξύπνησαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να 'ναι γερό το παιδάκι μας όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου.

Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κopiτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της.

Εγώ ήθελε να γεννηθώ κopiτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει και Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος, που είχα από όταν γεννήθηκα: αν αποκτούσα κόρη θα την έβγαζα Αλίκη».