Breaking News

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Μάρθα Κουτουμάνου: Η συνομιλία τους έξω από το δικαστήριο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε αποκαλύψει σχετικά με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη, τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ότι οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης για τις 29 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση αφορά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Μαρίας Ελένης κατά της Μάρθας, σχετικά με τη διαχείριση του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εθεάθη σήμερα έξω από το δικαστήριο να μιλάει στη Μάρθα Κουτουμάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δυο τους συζήτησαν για ζημιές που έχουν γίνει στο σπίτι.

Στην έναρξη της διαδικασίας, η δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου υποστήριξε «αρνούμαστε την αίτηση. Δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί έχουμε παραδώσει τα κλειδιά» με την άλλη πλευρά να απαντά ότι «έχετε αλλάξει κλειδαριές!».

«Είμαι ο πατέρας της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. Υπάρχει μια περιουσία από τη μητέρα τους. Υπάρχει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. Το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία Ελενη Λυκουρέζου» ανέφερε ως μάρτυρας στην υπόθεση ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο στο Newsit.gr