Breaking News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η Ερατώ είχε γίνει λαμπάδα... Ήταν τρομακτικό στην αρχή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Έλα, Χαμογέλα», όπου μίλησε  - μεταξύ άλλων - για τις πρώτες εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

H όμορφη ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - ενώ σπούδαζε στη δραματική σχολή - στη σειρά «Ο ιός του πατέρα» (Mega), στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Τάσος Χαλκιάς και ο αείμνηστος Κώστας Ρηγόπουλος.

Ακολούθησαν οι «Ψίθυροι καρδιάς», που προβλήθηκαν, επίσης, στο Mega τη σεζόν 1997-98. Η σειρά αποτελεί από τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και μακράν το δημοφιλέστερο της δεκαετίας του 1990, φτάνοντας σε μέγιστη τηλεθέαση το 76,7% στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1998. Η ηθοποιός είπε για τη σειρά:

«Η Ερατώ είχε γίνει λαμπάδα για την Ανάσταση... Την είχα δει, δεν την είχα πάρει... Ήμουν μικρή τότε, όλο αυτό ήταν πολύ... Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το τι θα ακολουθήσει. Όταν βγήκε ήταν πάρα πολύ τρομακτικό στην αρχή, δεν ήταν ευχάριστο.

Θα ήθελα να μπορούσα να το είχα βιώσει πιο καλά, πιο ελεύθερα, πιο χαρούμενα, αλλά εντάξει.. το βίωσα έτσι. Με τρόμαξε η μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Δεν μου αρέσει εκτός δουλειάς να συγκεντρώνω το ενδιαφέρον πάνω μου και αυτό ήρθε πολύ ξαφνικά και απότομα και με τρόμαξε πολύ.

Υπήρχε περίοδος που δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο έτσι απλά. Κράτησε λίγο αυτό, περίπου ένα εξάμηνο... Θυμάμαι ένα γύρισμα που κάναμε με τον Αποστόλη (Γκλέτσο) και τελειώνοντας δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο, ήταν ο κόσμος έξω και...

Με τον Αποστόλη θυμάμαι μόνο να γελάμε, να κάνουμε πλάκα. Με βοήθησε πάρα πολύ on camera ο Απόστολος με την εμπειρία του και μετά θυμάμαι να γελάμε, με διάφορα πράγματα τότε...».

Δείτε όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου (το βίντεο έχει σίγαση στον ήχο τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα. Μετά λειτουργεί κανονικά).



Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε και για το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ «Το Δείπνο» στο Σύγχρονο Θέατρο, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Στέλιο Μάινα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου και Γιώργο Κοτανίδη, οι οποίοι συνεργάζονται με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών και δημιουργούν μια παράσταση που κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Από την λαμπερή εικόνα δυο ζευγαριών σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο, στις πιο ζοφερές οικογενειακές αποκαλύψεις...