Breaking News

Απάντησε για όλα ο Ντάνος: «Εζέλ», «Αν ήμουν πλούσιος» και «All Star Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» ότι αν αργήσει να βγει στον αέρα το σίριαλ «Εζέλ», στο οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει, τότε θα δούμε τον νικητή του Survivor 1 ως guest σε αρκετά επεισόδια της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος». Ο Ντάνος είπε για την τηλεοπτική του επιστροφή στον Γρηγόρη Μπάκα:

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις μας με το κανάλι που ενδιαφέρεται για το "Εζέλ". Μου έχει γίνει αυτή η πρόταση και συζητάμε για το πότε ίσως...

Έχουμε κάνει κουβέντα για να είμαι σε 15 - 20 επεισόδια του "Αν ήμουν πλούσιος", στην περίπτωση μόνο που πάει πιο μετά το "Εζέλ".

Η πρόταση για το "Αν ήμουν πλούσιος" έγινε πρόσφατα... Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Παίζει και η Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία είχαμε ξανασυνεργαστεί (σ.σ. στο Τατουάζ). Ένα μεγάλο καστ ηθοποιών, με το οποίο θα είναι τιμή για μένα να συνεργαστώ...».

Ισχύει ότι δέχτηκε πρόταση 500.000 ευρώ για το All Star Survivor; «Δεν ισχύει... δεν έγινε κάποια τέτοια πρόταση. Είχαν γίνει συζητήσεις για το Survivor 3, αλλά καμία για το All Star Survivor. Δεν έχω κάποια πρόταση για να συμμετέχω. Δεν είναι τα λεφτά το πρώτο πράγμα που παίζει ρόλο για μένα. Θα δούμε...».