Breaking News

Χριστίνα Μπόμπα: «Το δεύτερο ραντεβού με τον Σάκη ήταν μετά από 2 μήνες. Δεν ήταν στα σχέδιά μου ο γάμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο έτος και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου 2018 έκανε με τον Σάκη Τανιμανίδη έναν παραμυθένιο γάμο στη Σίφνο, που μονοπώλησε τις lifestyle στήλες των μέσων. Τη φετινή σεζόν κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης.

Η όμορφη Χριστίνα Μπόμπα κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία στην παρουσίαση του «The Voice of Greece». Επίσης, περιέγραψε την επεισοδιακή γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ αναφέρθηκε στο γάμο τους και τις προσωπικές τους στιγμές. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το δεύτερο ραντεβού ήταν μετά από δύο μήνες. Τον πρώτο χρόνο, λόγω ταξιδιών, βλεπόμασταν κάθε δύο μήνες για 2-3 μέρες. Η πρώτη φορά που ειδωθήκαμε καλά, δηλαδή είχαμε χρόνο να δούμε ο ένας τον άλλον, ήταν όταν πήγαμε 10 μέρες στη Σκωτία. Είχαμε βρεθεί 4-5 μέρες στη ζωή μας όλη και πήγαμε μαζί στη Σκωτία, όπου ουσιαστικά γνωριστήκαμε.

Δεν ήταν πολύ στα σχέδιά μου ο γάμος και η οικογένεια. Είχα επικεντρωθεί στην καριέρα μου και στα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα και το είχα ως δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ήμουν και μικρή... δεν το επεξεργαζόμουν... Με τον Σάκη ήταν κεραυνοβόλος έpωτας.»

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.