Breaking News

Έλενα Ακρίτα για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτό που παράγει ως δημιουργός είναι trash» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Ακρίτα κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, τα σχέδιά της, τη σχέση της με τον σύντροφό της και τον γιο της, αλλά και για τη μάχη με την κατάθλιψη.

Επίσης, η δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή. «Βαρέθηκα... ειλικρινά με έχει κουράσει πάρα πολύ η ιστορία. Για τον Σεφερλή είπα ένα απλό πράγμα, ότι θεωρώ πως αυτό που παράγει ως δημιουργός είναι trash. Trash είναι όταν χλευάζουμε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Trash δεν είναι ο άνθρωπος ποτέ. Για μένα, trash είναι το έργο του...» τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Σεφερλής είχε δηλώσει - μεταξύ άλλων - τον περασμένο μήνα, σχετικά με τη δικαστική τους αντιπαράθεση: «Αυτό που διεκδικώ είναι η αποκατάσταση της φήμης μου και όλης αυτής τη ηθικής βλάβης που μου έχει γίνει... Ο νόμος προβλέπει σε μια καταδικαστική απόφαση ένα ποσό 100.000 ευρώ ή προσωποκράτηση... Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω. Τα χρήματα αυτά, αν τα κερδίσω, θα τα δώσω σε φιλανθρωπικά ιδρύματα γιατί δεν τα θέλω..».

Δείτε τη συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.