Breaking News

ELIF: Επεισόδια 466 - 467 - 468, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/11/19 - Επεισόδιο 466: Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Ο Σελίμ ζητάει από την Ελίφ να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Εκείνη του λέει πως τη λείπει πολύ και πως μπορούν να γιορτάσουν τα γενέθλια της όταν αποφυλακιστεί. Ο Σερντάρ τηλεφωνεί στον Ουμίτ από τη φυλακή και τον προκαλεί. Ο Ουμίτ όμως βρίσκεται στο αυτοκίνητο μαζί με την Αρζού και δεν μπορεί να απαντήσει. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Ερκούτ και απολογείται. Του λέει πως θέλει να τον δει για τελευταία φορά επειδή δεν μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο και πρέπει να φύγει από το διαμέρισμα, που έμεναν. Ο Ερκούτ δέχεται να τη συναντήσει αλλά παρά τα όσα λέει η Ασουμάν, εκείνος δεν δείχνει ίχνος αδυναμίας. Την ακούει αλλά δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από όσα ισχυρίζεται και φεύγει.

Η Ασουμάν θέλει πίσω τα χρήματα, που της πήρε αλλά ο Ερκούτ αδιαφορεί και για αυτή της την παράκληση. Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι σε δείπνο. Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ πως το γράμμα, που έστειλε στην Αρζού, είναι στην κατοχή του. Η Γκόντζα μπαίνει κρυφά στο πρώην σπίτι της, που τώρα ανήκει στην Αρζού και παίρνει πίσω τα κοσμήματά της. Η Αρζού και ο Ουμίτ επιστρέφουν σπίτι. Η Αρζού ακούει τη Γκόντζα αλλά εκείνη κρύβεται και καταφέρνει να το σκάσει. Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα. Η Αλιγιέ και η Μελέκ θέλουν να δουν τα θερμοκήπια αλλά εκείνος τους λέει πως χρειάζεται χρόνος για την πλήρη ανακαίνισή τους και πως πρέπει να περιμένουν...


Τρίτη 26/11/19 - Επεισόδιο 467: Η Μπερίλ και ο φίλος της σπρώχνουν την Ελίφ αλλά τη σώζει ο Ταϊλαν. Ο Ταϊλαν ανακαλύπτει πως η Μπερίλ για άλλη μια φορά είπε ψέματα και κατηγόρησε την Ελίφ αλλά εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο κακό. Η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται τον Ουμίτ και επιμένει να πάει στο θερμοκήπιο. Ο Ουμίτ και η Μελέκ κατευθύνονται στο θερμοκήπιο. Στο δρόμο η Μελέκ τον ρωτάει συνεχώς ερωτήσεις και σιγά – σιγά χάνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

Τα κopiτσια από τη δουλειά τηλεφωνούν στη Μελέκ επειδή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αν και είναι τα γενέθλια της Ελίφ, η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά. Η Μπαχριγιέ είναι εκεί επίσης και δείχνει να είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω τη θέση της. Ο Ερκούτ συναντάει την Γκόντζα σε ένα απλό εστιατόριο και την κοροϊδεύει. Η Γκόντζα νιώθει άσχημα, δεν αντέχει και χάνει τις αισθήσεις της. Ο Ερκούτ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι της Ράμπια. Η Γκόντζα χάνει το μωρό. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ράμπια να τη φροντίσει καλά. Η Αρζού έχει πολλά ερωτηματικά για τον θάνατο του Σερντάρ και θέλει να βρει οπωσδήποτε το χαμένο γράμμα. Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως η Μελέκ έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του.

Η Αρζού έχει μια ιδέα. Θέλει ο Ουμίτ να απαγάγει την Ελίφ. Η οικογένεια Εμίρογλου ετοιμάζει πάρτι – έκπληξη για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι ακόμα στη δουλειά και ξαφνικά κόβεται το ηλεκτρικό. Η Αϊσέλ πιστεύει πως κάποιος έκοψε τα καλώδια και υπονοεί πως η Μπαχριγιέ είναι υπεύθυνη για αυτό. Η Μπαχριγιέ κάνει μια χειρονομία εναντίον της και ξεσπάει καυγάς. Χωρίς ηλεκτρικό δεν μπορούν να τελειώσουν την παραγγελία στην ώρα της και η Μελέκ δεν θα προλάβει να πάει στο πάρτι γενεθλίων της Ελίφ...

Τετάρτη 27/11/19 - Επεισόδιο 468: Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει με χαρά πως την έχουν ετοιμάσει πάρτι για τα γενέθλιά της. Η Μελέκ όμως λείπει γιατί έχει πολλή δουλειά. Η Ελίφ θέλει να κόψει την τούρτα όταν επιστρέψει η μητέρα της. Ο Ουμίτ φτάνει και εκείνος στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου και σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ. Η Μελέκ λύνει το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο εργαστήριο και τα κopiτσια την προτρέπουν να φύγει και να πάει να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρη της. Η Μελέκ αποφασίζει να τις ακούσει. Την ώρα που ο Ουμίτ ετοιμάζεται να αρπάξει την Ελίφ εμφανίζεται η Μελέκ.

Ο Ουμίτ δεν μπορεί να το κάνει. Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος εξαιτίας της Τουλάι. Το ίδιο όμως υποφέρει και εκείνη από τον χωρισμό τους. Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως δεν είναι απαγωγέας παιδιών και πως μπορεί να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου με 1000 τρόπους αλλά όσον αφορά τα παιδιά να μην τον υπολογίζει στα σχέδιά της. Η Αρζού το δέχεται και φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με την απαγωγή.

Ο Ερκούτ και η Γκόντζα μιλάνε για την Ασουμάν. Η Γκόντζα του λέει πως το χρήμα είναι τα πάντα για την Ασουμάν και είναι σίγουρη πως τώρα η Ασουμάν θα αναζητήσει την Αρζού για να τη βοηθήσει.  Ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της Ασουμάν. Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθειά του. Θέλει να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι με κάποιον που να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Πράγματι, η Ασουμάν ζητάει τη βοήθεια της Αρζού. Η Αρζού της προτείνει να γίνει υπηρέτριά της...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ