Breaking News

ELIF: Επεισόδια 476 - 477 - 478, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 9/12/19 - Επεισόδιο 476: Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Θέλει να μιλήσει στον διευθυντή της τράπεζας. Εκείνος επιμένει πως δεν συμβαίνει τίποτα κακό. Η Μελέκ ρωτάει σχετικά με τις αποδείξεις και εκείνος της απαντάει πως δεν θυμάται κάτι. Η Μελέκ είναι πλέον σίγουρη πως ο Ουμίτ κάτι σχεδιάζει. Πράγματι, νωρίτερα ο Ουμίτ είχε επισκεφθεί τον διευθυντής της τράπεζας και τον είχε απειλήσει. Επίσης, έκαψε και τις αποδείξεις. Τώρα ο Σελίμ πιστεύει πως η Μελέκ συμπεριφέρεται έτσι επειδή κουράστηκε στη δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια όταν αυτός ήταν στη φυλακή.

Ο Ουμίτ βάζει τα χρήματα πίσω στο λογαριασμό αλλά είναι χρήματα της Αρζού, που του τα έδωσε για μια επένδυση. Η Αρζού ζητάει τα χρήματά της αλλά ο Ουμίτ δεν μπορεί να της πει την αλήθεια. Της λέει ψέματα αλλά επειδή και εκείνη γνωρίζει καλά από ψέματα, αρχίζει να τον υποψιάζεται. Πηγαίνουν για δείπνο αλλά η Αρζού νιώθει μπερδεμένη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Αρζού ζητάει να περάσει μόνη της αυτό το βράδυ. Ο Ουμίτ δεν καταλαβαίνει τον λόγο. Της στέλνει γλυκά μηνύματα αλλά η Αρζού δεν απαντάει. Η Αρζού ανακαλύπτει τελικά πως η επένδυση, που της υποσχέθηκε ο Ουμίτ δεν έγινε και πως εκείνος χρησιμοποίησε το ποσό για κάποιο άλλο λόγο. Αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να μάθει την αλήθεια. Η Ελίφ κάνει τα μαθήματά της και φτιάχνει και ένα σπιτάκι από χαρτόνι.

Ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ την πηγαίνουν σχολείο αλλά περνάνε πρώτα από τη δουλειά της Μελέκ και η μικρή θέλει να δείξει τη χειροτεχνία της στον Γιουσούφ. Η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να πάει την Ελίφ αμέσως στο σχολείο της. Στη συνέχεια βάζει τις φωνές στον Γιουσούφ και του λέει πως βλέπει συνέχεια κοντά του την κόρη της και αυτό την ενοχλεί. Του λέει επίσης πως είδε κάποιους άντρες στο μαγαζί του να τον απειλούν και νιώθει άβολα. Ο Γιουσούφ νιώθει άσχημα γιατί τον έχει παρεξηγήσει. Στη δουλειά, η Μελέκ έχει να αντιμετωπίσει την εχθρική στάση της Μπαχριγιέ και όχι μόνο...

Τρίτη 10/12/19 - Επεισόδιο 477: Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η Μπερίλ ζηλεύει και φροντίζει να καταστραφεί. Η Ελίφ δεν θέλει να πει τίποτα στη δασκάλα για να μην βρεθεί η Μπερίλ σε δύσκολη θέση αλλά η δασκάλα καταλαβαίνει τι συνέβη και βάζει τον χαμηλότερο βαθμό στην Μπερίλ. Ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα για να συναντήσει τον Σελίμ. Η Μελέκ είναι επίσης εκεί. Ανακοινώνουν τα νέα για μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία, που πρόκειται να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η Μελέκ έχει ακόμα πολλές απορίες. Στον κήπο βρίσκεται κρυμμένη η Αρζού η οποία προσπαθεί να ακούσει τι λένε. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Ουμίτ.

Ο Ουμίτ σχεδιάζει την ολοκληρωτική καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου. Ο φίλος του Γιουσούφ ακολουθεί τον Ουμίτ και ανακαλύπτει πως ο Ουμίτ πηγαίνει στο ίδιο μέρος κάθε μέρα. Το μέρος αυτό είναι μια εταιρία που διοικείται από ένα ύποπτο τύπο, τον Νιχάτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ μιλάνε για το παρελθόν τους και μοιράζονται τα αισθήματά τους για τους πρώην αγαπημένους τους. Είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση. Η Γκόντζα ενημερώνεται από τον διευθυντή της φυλακής ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ να παραλάβει. Στην αρχή δεν θέλει να πάει αλλά ο Ερκούτ την πείθει. Η Γκόντζα τον παρακαλεί να πάει εκείνος.

Η Αρζού έχει τις αμφιβολίες της για τον ρόλο του Ουμίτ αλλά εκείνος καταφέρνει να την πείσει για το πρόσωπό του. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως θέλει να αποκτήσουν ένα μωρό αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται και δεν θέλει να ξαναμιλήσουν για αυτό το θέμα. Η Μελέκ νιώθει απόγνωση επειδή δεν μπορεί να πείσει τον Σελίμ πως ο Ουμίτ δεν είναι ο άντρας που δείχνει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 477, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 11/12/19 - Επεισόδιο 478: Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Γκόντζα κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ και ένα γράμμα για την Αρζού το οποίο η Γκόντζα φροντίζει να φτάσει στα χέρια της. Στο γράμμα ο Σερντάρ αναφέρει τη σχέση του με τον Ουμίτ και όταν εκείνος ξυπνάει η Αρζού τον διώχνει. Ο Ουμίτ προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Αρζού δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Η Μελέκ είναι θυμωμένη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του Σελίμ. Αρχίζει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ στο διαδίκτυο και ανακαλύπτει ότι το όνομα του συνδέεται με μια εταιρία. Η Μελέκ πιστεύει πως ο Ουμίτ είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας αλλά ο Σελίμ δεν το πιστεύει.

Η Αρζού είναι απογοητευμένη και κλαίει στο σπίτι της. Η Ασουμάν θέλει να διαβάσει το γράμμα αλλά η Αρζού το έχει συνέχεια μαζί της. Ο Ουμίτ νιώθει απαίσια και έχει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, σχετικά με την εταιρία, που είχε ιδρύσει ο Σερντάρ. Ο Ερκούτ φτάνει στο συμπέρασμα πως αυτή η εταιρία δημιουργήθηκε για καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου. Το λέει στην Γκόντζα αλλά εκείνη το γνωρίζει ήδη. Η οικογένεια Εμίρογλου πληροφορείται τις υποψίες της Μελέκ για τον Ουμίτ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 478, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ