Breaking News

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Επιστρέφουν στο Open το Σάββατο 23 Νοεμβρίου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι «Εικόνες» επιστρέφουν με νέους μαγικούς προορισμούς και κάνουν πρεμιέρα στο Open το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ... Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Εικόνες».

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν επισκέπτονται το Μπαλί, τον επίγειο παράδεισο της Ινδονησίας.

Το ρεπορτάζ ξεκινάει από την πασίγνωστη παραλία της Κούτα, το άλλοτε ψαροχώρι που κατάφερε να γίνει η ντίβα του νησιού, εξαιτίας της προτίμησης που της δείχνουν οι σέρφερ λόγω των εντυπωσιακών κυμάτων που δημιουργούνται στην περιοχή.    

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του βρέθηκαν καλεσμένοι σε μία γιορτή Ονταλάν και πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από τη μυστηριακή ατμόσφαιρα.  

Ο αγαπημένος ταξιδευτής απόλαυσε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του Μπαλί στο Ουλουάτου, ενώ εντυπωσιάστηκε με τον εκστατικό  χορό Κέτσακ αλλά και την έκπληξη που του επιφύλασσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Η επεισοδιακή βραδιά έκλεισε δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα, με το κόκκινο τσίλι να κυριαρχεί.  

Σειρά για το ρεπορτάζ έχει το Μπατούρ, το ενεργό ηφαίστειο του Μπαλί που θεωρείται καταφύγιο ψυχών, αλλά και η ομώνυμη λίμνη, όπου ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέφτηκαν το Τρούνιαν, το χωριό των αυθεντικών Μπαλινέζων, βιώνοντας σκηνές αποκάλυψης στο νεκροταφείο του. 

Το οδοιπορικό ολοκληρώνεται στο Κινταμάνι, το χωριό με την ομορφότερη θέα στο Μπαλί, όπου ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του αντίκρισαν εντυπωσιακές εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη τους.


«Εικόνες»: Κάθε επεισόδιο, μία καινούργια εμπειρία. Η κάμερα ακολουθεί τον Τάσο Δούση σε ένα ταξίδι περιπέτειας και ανακάλυψης, αποτυπώνοντας πληροφορίες και «Εικόνες» που δίνουν μια νέα διάσταση στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.