Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά ο Richard Gere; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Richard Gere είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, τον 19χρονο σήμερα Homer James Jigme, με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Carey Lowell.  Ο γάμος τους κράτησε από το 2002 έως το 2016.

Ο πρώτος του γάμος ήταν από το 1991 μέχρι το 1995 με το διάσημο πρώην μοντέλο, Cindy Crawford.

To Απρίλιο του 2018 ο 70χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ παντρεύτηκε για τρίτη φορά την διαφημίστρια και επιχειρηματία Alejandra Silva, κόρη του Ignasio Silva, πρώην αντιπροέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, τον περασμένο Φεβρουάριο

Σύμφωνα με τη βρετανική "The Sun", που επικαλείται το ισπανικό περιοδικό "Hola!", η 36χρονη Alejandra Silva είναι ξανά έγκυος. 

Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε την είδηση. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Alejandra θα φέρει στον κόσμο το μωρό την ερχόμενη άνοιξη.

Ο Richard Gere και η Alejandra Silva είχαν κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση το 2015 στην πρεμιέρα της ταινίας "Time Out of Mind", στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός. Ο Gere είχε πει τότε στο "Hola!", σε μια αποκλειστική συνέντευξη μετά το γάμο: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο και πώς δεν θα μπορούσα να είμαι! Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη και ευαίσθητη γυναίκα».

Να σημειωθεί ότι η Alejandra Silva έχει και έναν γιο, τον 6χρονο Albert, από το γάμο της με τον Govind Friedland.