Breaking News

Gary Rhodes: Πέθανε στα 59 του ο διάσημος Βρετανός σεφ (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, σε ηλικία 59 ετών, ο Gary Rhodes, ο οποίος λάτρευε τη βρετανική κουζίνα.

Σύμφωνα με το σάιτ του BBC, την ανακοίνωση του θανάτου έκανε η οικογένεια του βραβευμένου Βρετανού σεφ. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Gary Rhodes άφησε την τελευταία του πνοή στο Ντουμπάι - όπου διατηρούσε τα εστιατόρια Rhodes W1 και Rhodes Twenty10 - έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Jennie.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η οικογένεια Rhodes ανακοινώνει με βαθιά θλίψη το θάνατο του πολυαγαπημένου συζύγου, πατέρα και αδερφού, Gary Rhodes. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την υποστήριξή τους και ζητά διακριτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο Gary Rhodes γεννήθηκε στο νότιο Λονδίνο το 1960, μεγάλωσε στο Kent και σπούδασε στο Thanet Technical College.

Συμμετείχε στα τηλεοπτικά σόου μαγειρικής Masterchef και Hell’s Kitchen, όπως και στη δική του εκπομπή Rhodes Around Britain.Το 2008 είχε πάρει μέρος στο Strictly Come Dancing.


Πολλοί γνωστοί celebrities και σεφ εκφράζουν τη θλίψη τους στα κοινωνικά δίκτυα, ανάμεσά τους και ο Gordon Ramsay, ο οποίος έγραψε στο Instagram:

«Χάσαμε έναν φανταστικό σεφ, τον Gary Rhodes. Ήταν ένας σεφ που έβαλε τη βρετανική κουζίνα στο χάρτη. Στέλνω όλη την αγάπη και τις προσευχές μου στη γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Θα μας λείψεις».