Breaking News

Γνωρίστε τους δύο νέους παίκτες που τα κατάφεραν στο «The Final Four» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Κυριακή 17 Νοεμβρίου δύο νέοι παίκτες κατάφεραν να πάρουν θέση στο «The Final Four» του ANT1...

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε στο τέλος της βραδιάς: «Την επόμενη Κυριακή οι 4 θα είναι αντίπαλοι μεταξύ τους. Θα γίνουν δύο φοβερές μονομαχίες από τις οποίες θα προκύψουν δύο νικητές, ενώ μία ασυλία θα κερδίσουν από την κριτική επιτροπή, καθώς πλησιάζουμε σιγά - σιγά στον ημιτελικό».

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και ο Αλντιόν Ζέκιο  κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις τους. Οι δύο νέοι παίκτες, που έκαναν την ανατροπή, είναι ο Παναγιώτης Ρεντετάκος (που επικράτησε απέναντι στον Γιώργο Στεφάνου) και η Δέσποινα Ζήκου (που πήρε τη θέση του Φαίδων Φαρίντ).

Τα βιογραφικά των δύο διεκδικητών που τα κατάφεραν, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Παναγιώτης Ρεντετάκος

Ο Παναγιώτης Ρεντετάκος είναι 36 ετών και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και, παράλληλα, δουλεύει ως διανομέας, σε καφετέρια το πρωί, και σε ψητοπωλείο το βράδυ.

Ο Παναγιώτης προέρχεται από μουσική οικογένεια. Η αγάπη του για το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών, όταν ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του σε διάφορα μαγαζιά που τραγουδούσε.

Ο Παναγιώτης τραγουδάει λαϊκά κομμάτια και τα μουσικά του πρότυπα είναι ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Μανώλης Αγγελόπουλος.

Δέσποινα Ζήκου

Η Δέσποινα Ζήκου είναι 19 ετών, ζει στην Αθήνα και σπουδάζει Ψυχολογία. Έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι λίγα λεπτά μεγαλύτερός της.

Έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα, μεταξύ των οποίων η ρυθμική γυμναστική, το τένις και το μπάσκετ. Επιπλέον, έχει κάνει χορό για 2 χρόνια.

Με το τραγούδι ασχολείται ερασιτεχνικά. Ξεκίνησε να τραγουδάει πριν από λίγα χρόνια, στα 15 της, και έχει κάνει ελάχιστα μαθήματα φωνητικής. Της αρέσουν, κυρίως, ξένα κομμάτια soul, pop και r’n’b.

Η Δέσποινα πήγε στο «The Final Four» για να κάνει το πρώτο της σοβαρό βήμα στο χώρο του τραγουδιού. Όνειρό της είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια και να κυκλοφορήσει τα δικά της κομμάτια.

Στη φωτογραφία ποζάρουν οι «Final Four» (από αριστερά): Παναγιώτης Ρεντετάκος, Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Δέσποινα Ζήκου και  Αλτνιόν Ζέκιο.