Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 17 - Αποχώρησε η Όλγα Καλογήρου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα η Σουζάνα Κουόλ δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα - Μαρία Ηλιάδου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου μια οικειοθελής αποχώρηση έβγαλε τις υποψήφιες του GNTM έξω από τα νερά τους. Συγκεκριμένα αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ,  με αποτέλεσμα να επιστρέψει η Σουζάνα Κουόλ. Περισσότερα ΕΔΩ...

Η δοκιμασία επάθλου, όμως, επανέφερε τις κοπέλες στη στεριά, αυτή τη φορά ως μυθικές γοργόνες, που πόζαραν στο φακό του Κώστα Σάπουνα, για καμπάνια κατά της υπεραλίευσης. Η νικήτρια με μια φίλη της κέρδισαν δώρο μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία, καθώς ταξίδεψαν για μια μίνι απόδραση στη Μύκονο.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κopiτσια πόζαραν για τον φωτογράφο FreddieF με styling βγαλμένο από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ, με ύφος μπλαζέ και με παρτενέρ... οικόσιτα πτηνά!

Η Άννα - Μαρία, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε στις συμπαίκτριές της το πτηνό, που θα έπρεπε να διαχειριστεί η κάθε μία, δημιουργώντας αναταραχή και αντιδράσεις.

Στο πλατό οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με τα ουσιαστικά προβλήματα του σπιτιού, αφού τα κopiτσια αποφάσισαν να μιλήσουν για τις άσχημες συμπεριφορές, που δυσκολεύουν τη συμβίωσή τους.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι Μίζιου, ενώ οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της 20χρονης Όλγας Καλογήρου από το σπίτι του GNTM. Μετά την ανακοίνωση από τη Βίκυ Καγιά πολλές κοπέλες δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους...