Breaking News

Η εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα για τη μάχη της με τον καρκίνο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Άσπα Τσίνα παραχώρησε μία καθηλωτική συνέντευξη ζωής στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αποκάλυψε πως ο γιος της είναι μέλος της MENSA λόγω του υψηλού δείκτη ευφυΐας του, ενώ μίλησε ανοικτά για το χωρισμό της, τονίζοντας πως αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έμαθε από άλλους πως ο σύντροφός της βρήκε άλλη γυναίκα.

Επίσης, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα και πως είναι «στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο... Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα...

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το video clip (επέστρεψε στο τραγούδι μέσα από τη νέα της συνεργασία με τον Φοίβο) μετά τη διάγνωση για καρκίνο. Πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ...

Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου...».

Δείτε όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.