Breaking News

Κατερίνα Λέχου: «Μία φορά είπα ψέματα για την ηλικία μου και... μου έπεσαν τα μούτρα στο πάτωμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Λέχου κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σχέση της με τον σύζυγό της εδώ και 12 χρόνια και τα πρώτα τους ραντεβού.

Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός επανέλαβε ότι μετάνιωσε που αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τόνισε πως έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο και την ηλικία της. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη μοναδική φορά που είπε ψέματα. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Το δύσκολο πέρασμα στη γυναίκα είναι από τα 29-30, που περνάς στην επόμενη δεκαετία. Μέχρι τα 30 είσαι το κopιτσάκι και μετά αρχίζεις και γίνεσαι γυναίκα.

Το 40 και φεύγα δεν με πείραξε καθόλου. Όταν ήμουν 28-29 ετών με πείραζε πολύ που κόντευα στα 30 και - επειδή ήμουν και "χαζούλα" - κάποιος που είπε "Να λες ψέματα για την ηλικία μου, αφού φαίνεσαι μικρή κοπέλα".

Πήγα σε μια φωτογράφιση ενός γνωστού μου φωτογράφου και με ρώτησε πόσο είμαι. Ανέφερα την περσινή ηλικία και μου είπε "Pε Λέχου, μας δουλεύεις; Και πέρυσι τα ίδια μας έλεγες...".

Και μου έπεσαν τόσο τα μούτρα στο πάτωμα και είπα "Εγώ και το ψέμα δεν είμαστε φίλοι, είμαστε εχθροί. Δεν θα ξαναπώ ψέματα να γίνω ρεζίλι!"».

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» του Χένρικ Ίψεν, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον Αντίνοο Αλμπάνη, την Ιώβη Φραγκάτου, τον Μιχάλη Αεράκη, την Κατερίνα Κρέπη και τον Κώστα Καστανά.