Breaking News

Κατερίνα Στικούδη: Ο λόγος που δε φορά τη βέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Στικούδη φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τον ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δε φορά τη βέρα της. 

Η τραγουδίστρια και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, που είναι ο τόπος καταγωγής του αγαπημένου της.

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Βέβαια, για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας... Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας... Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του...» εξήγησε η Κατερίνα Στικούδη.

«Επιτέλους θα κατέβει η οικογένειά μου στην Αθήνα, μετά από πάρα πολλά χρόνια» αποκάλυψε ενθουσιασμένη στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και στο καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Το ξέραμε και οι δυο» σε στίχους και μουσική του Stan.