Breaking News

Κλέλια Πανταζή για Άννα Πολλάτου: «Ο θάνατός της με κλόνισε» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το καλοκαίρι του 2018 η Κλέλια Πανταζή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο. Ένα χρόνο μετά η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως είναι έγκυος. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αδελφή της και, επίσης, Ολυμπιονίκης Άννυ είχε φέρει στη ζωή την κορούλα της.

«Είμαι στο μήνα μου, περιμένουμε από μέρα σε μέρα... Ρωτάω την αδελφή μου συνέχεια τι θα συμβεί και με καθησυχάζει. Ο γιατρός μου έδωσε ως τελική ημερομηνία την 13η Δεκεμβρίου. Θα τον ονομάσουμε Μιχαήλ - Άγγελο. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αν θα είμαι καλή μαμά» είπε η Κλέλια Πανταζή στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», δείχνοντας το παιδικό δωμάτιο του γιου της.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε: «Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πήγα σε ψυχολόγο και ζήτησα βοήθεια γιατί κατάλαβαν οι γονείς μου ότι θα περάσω κατάθλιψη. Ζητήσαμε βοήθεια και ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Για την αδικοχαμένη Ολυμπιονίκης μας, Άννα Πολλάτου, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το 2014, είπε: «Ο θάνατός της με κλόνισε πάρα πολύ... Ακόμα όταν το σκέφτομαι συγκινούμαι, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω την Άννα πολύ κοντά μου σε διάφορες στιγμές της ζωής μου. Έχω και υπόνοιες ότι μπορεί να γεννήσω 9 Δεκεμβρίου, στη γιορτή της... Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο... Μόλις είχα βγει με τον υπέρηχο από τον γυναικολόγο...»