Breaking News

Live στην ΕΡΤ Sports: Λαμία - Βόλος (4/11, 20:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει την αναμέτρηση Λαμία - Βόλος.

Ο αγώνας στο Δ.Α.Κ. Λαμίας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ Sports.


Η ανακοίνωση της Super League για τον αγώνα

Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα αναζητά την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές μόνο αυτή και ο Παναιτωλικός δεν τα είχαν καταφέρει. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τέσσερις ισοπαλίες στην έδρα της σε ισάριθμα παιχνίδια και τέσσερις ήττες εκτός έδρας. Νίκησε την Πέμπτη στη Μυτιλήνη τον Αιολικό, που απέχει τρεις κατηγορίες, για το Κύπελλο.

Το αήττητο της έδρας βέβαια δεν της αρκεί, όσο δεν έρχονται και νίκες. Τώρα δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία στη Λαμία, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου στις 30 Μαρτίου.

Ανεξάρτητα έδρας στα 12 τελευταία η Λαμία έχει μια νίκη, αυτή στη Ριζούπολη στην τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος.

Έχει πετύχει πέντε γκολ και μαζί με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό είναι οι χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βόλου έβγαλε ένα βαρύ πρόγραμμα και έχασε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ στα τέσσερα πρώτα είχε τρεις νίκες.

Εκτός έδρας ξεκίνησε με το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, αλλά έχασε τα τρία επόμενα ταξίδια του, από Ολυμπιακό, Ξάνθη και ΑΕΚ. Έχει δεχτεί 17 γκολ, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την 8η αγωνιστική.

Η Λαμία και ο Βόλος παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία μεταξύ τους, όχι μόνο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Έχουν πάντως ένα παιχνίδι στους ομίλους του Κυπέλλου, που έγινε πέρσι τέτοια εποχή. Στις 30 Οκτωβρίου 2018, Λαμία - Βόλος 1-1 (14’ σουτ Καραμάνος - 44’ κεφαλιά Ρούσσος). Η Λαμία προκρίθηκε για να φτάσει στα ημιτελικά.