Breaking News

Μιχάλης Κουινέλης: «Έχω κάνει πολλές μ...ες... Νιώθω ότι ζω από τύχη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης φιλοξενήθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» σε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη μονάκριβη κόρη του και την ευτυχία που ζει στο πλευρό της Ήβης Αδάμου, όπως και για τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη.

Με απόλυτη ειλικρίνεια ο Μιχάλης Κουϊνέλης έκανε τη δική του αυτοκριτική, ενώ αποκάλυψε τον ρόλο που έχει παίξει μέχρι σήμερα η τύχη στη ζωή του. Συγκεκριμένα είπε στον παρουσιαστή:

«Δεν νιώθεις ότι ζεις από τύχη καμιά φορά; Κι εγώ νιώθω ότι ζω από τύχη γιατί αν σκεφτώ τι μ@λ@κ@ες έχω κάνει σε μικρότερη ηλικία... 

Βέβαια, την ώρα που το κάνεις δεν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά μετά, εκ των υστέρων, που μεγαλώνεις και ωριμάζεις, λες "Τι έκανα ρε μ@λ@κ@ και ζω ακόμα;". Λες "Τι έγινε ρε φίλε τώρα εδώ πέρα;". Δηλαδή, ζούμε πραγματικά από τύχη γιατί ήταν και όλα καινούργια τότε. Βέβαια, τώρα είναι καινούργια άλλα πράγματα, που είναι πιο ακίνδυνα.

Έχω κάνει πολλές μ@λ@κ@ες και με μηχανάκια και με... ξυλίκια, πολλά τέτοια... Άστο, δηλαδή πραγματικά πιστεύω ζούμε από τύχη».

Δείτε τη συνέντευξη.