Breaking News

Ράντου - Παπακωνσταντίνου: Επική εξομολόγηση για τη γνωριμία τους και την πρώτη μέρα μετά το γάμο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Ράντου κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που σπούδαζε παράλληλα σε πανεπιστήμιο και δραματική σχολή κι έκανε αποκαλύψεις για την εποχή που γνωρίστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπως  και την... "επική" πρόταση γάμου που της έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Επίσης, περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη την επόμενη μέρα του γάμου. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ξέρεις τι έχω τραβήξει στο παρελθόν; Μετά το Αιγάλεω, έμενα Δάσος Χαϊδαρίου κι έπαιρνα στις 6 το πρωί το λεωφορείο, που περνούσε κάθε τρία τέταρτα κι αν το έχανες έπρεπε να περιμένεις μιάμιση ώρα. Πήγαινα Ζήνωνος κι από εκεί με τα πόδια Ιπποκράτους στη Γαλλική Φιλολογία. Τελείωνα στη μία το μεσημέρι και "καπάκι" πήγαινα στη δραματική σχολή, από τις 2 μέχρι τις 11 το βράδυ. Γύριζα στο σπίτι στις 12 το βράδυ και κοιμόμουν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Δεν τα ξεχνάς αυτά... Αυτό κράτησε για μία περίοδο τέσσερα χρόνια που ήταν το πανεπιστήμιο και τρία η δραματική σχολή.

Δεν είχα σκεφτεί να αφήσω τη Γαλλική Φιλολογία, αλλά τη δραματική σχολή. Δεν φανταζόμουν ότι από εκεί θα προκύψει η επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Ήθελα να γίνω διερμηνέας στην ΕΟΚ.

Από το σπίτι μου έφυγα όταν παντρεύτηκα και νωρίτερα που πήγα ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τότε πήρα 10 κιλά κι έβγαλα σπυριά - έπαθα μόλυνση - γιατί ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Δεν ήμουν μαμμόθρεφτο, αλλά και οικονομικά δεν μπορούσα να συντηρήσω ένα σπίτι, καθώς με δύο σπουδές δεν υπήρχε χρόνος να δουλεύω.

Όταν γνώρισα το Βασίλη, έμενε μαζί με όλο το συγκρότημα. Οπότε έφυγα από το πατρικό κι έζησα ένα άλλο κοινόβιο, το οποίο ήταν φοβερό. Έμεναν ο ένας πάνω στον άλλον και η μαμά του Βασίλη, που ερχόταν για να μας ρωτήσει τι θα μαγειρέψει και τι θέλει να φάει ο Βασίλης, ακόμη και την ώρα που μπορεί να κοιμόμασταν κι έσπρωχνε! Όλο το συγκρότημα έμενε στο σπίτι γιατί έφτιαχναν μουσικές, έπαιζαν ηλεκτρονικά παιχνίδια και το βράδυ στρωματσάδα. Θυμάμαι πάντα ένα χάος μέσα στο σπίτι, να μην έχεις ποτέ προσωπικό χώρο.

Η μάνα μου κάθε μέρα μου έλεγε στο τηλέφωνο "Δεν ντρέπεσαι να είσαι σπιτωμένη; Τι θα λέει ο κόσμος; Τι δουλειά έχεις εκεί;" Είχε "φύγει" τότε και ο μπαμπάς μου και είχε μεγάλη ευθύνη. Ο Βασίλης άκουγε κάθε μέρα τη μάνα μου να κλαίει και να χτυπιέται γιατί ήμουν σπιτωμένη. Και μια μέρα μου λέει "Άκουσα τι σου λέει η μαμά σου". Του απαντάω "Μη δίνεις σημασία...". Μου λέει "Να σου πω μωρέ... Σε λυπήθηκα, θες να σε παντρευτώ;" Κι έτσι έγινε η πρόταση γάμου!

Όταν παντρευτήκαμε, ήρθαν καλεσμένοι και εκτός Αθηνών, που κοιμήθηκαν όλοι σπίτι. Φορούσα το γαμήλιο νυχτικό - μίνι και πολύ σeξι -  και την άλλη μέρα που ξύπνησα, άρχισα μηχανικά να παίρνω τα κουτιά από τα δώρα για να τα πετάξω στα σκουπίδια. Από τον πανικό που έπαθα και τη διάθεση να μείνω λίγο μόνη (Τι γίνεται; Έτσι θα είναι η ζωή μου;), χωρίς να το καταλάβω, απ' τον Χολαργό βρέθηκα στου Παπάγου, φορώντας νυχτικό και παντόφλες. Κρατούσα τα σκουπίδια και προχωρούσα, χωρίς να αντιληφθώ ότι απομακρύνομαι. Στου Παπάγου συνάντησα τον κουμπάρο μου και μου είπε "Τι δουλειά έχεις εδώ;"!».