Breaking News

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω περάσει κρίσεις πανικού στη σκηνή... Ένιωθα ότι λιποθυμάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε για τη σκηνοθετική της απόπειρα στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος»...

Η ηθοποιός εξήγησε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και περιέγραψε άγνωστες στιγμές, από τότε που έκανε περιοδείες με τους γονείς της.

Μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη είπε στο τέλος της συνέντευξης για τις φοβίες της και τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει πάνω στη σκηνή:

«Αεροπλανοφοβία... Πάω ταξίδια, αλλά φοβάμαι, δεν μ' αρέσει να είμαι στον ουρανό... Με την αγοραφοβία έχω θέμα. Στο θέατρο δεν έχω, δεν το φοβάμαι... Έχω περάσει φάσεις που το φοβόμουν και που είχα πανικό πάνω στη σκηνή, αλλά δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να τα πάθει αυτά.

Κρίσεις πανικού έχω περάσει μόνο πάνω στη σκηνή, ήταν όλα άθλια. Έπεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καμία από τις κινήσεις που έπρεπε... Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με βλέπουν όλοι, με δείχνουν με το δάχτυλο και καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα φοβία για καιρό ότι θα το ξαναπάθω...

Μετά έπαιξα σε μια παράσταση, όπου ο πρώτος θεατής ήταν πολύ κοντά.  Είπα πως πρέπει να τελειώνω μ' αυτό και τελείωσα. Σιγά - σιγά τελείωσα και μου έκανε καλό που αφέθηκα και ένιωσα ότι ο κόσμος με αγαπάει και πως δεν έρχεται εκεί για να με κρίνει, αλλά οι άνθρωποι είναι χαλαροί και καλοπροαίρετοι. Δεν τους είδα σαν εχθρούς».

Δείτε τη συνέντευξη.