Breaking News

Σοβαρό ατύχημα για τον Παρτσαλάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους άφησα στο κενό» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», στο Alhambra Art Theatre, μαζί με τους: Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Τζένη Διαγούπη, Κώστα Φλωκατούλα, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάννα Καλυμνάκη, Άννα Γιαννάκα και Παντελή Καναράκη.

Ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του, το οποίο καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στην παράσταση. Σήμερα είπε στο Πρωινό:

«Βγήκα από το μπάνιο, ήταν νερό έξω, γλίστρησα, γύρισε ο αστράγαλος, διαλύθηκε - έσπασε η κνήμη και η περόνη και βρίσκομαι στο γύψο. Θα κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα, πονάω κλπ... 

Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους, που τους άφησα στο κενό. Δεν ήθελα να συμβεί. Είμαι πολύ πικραμένος γιατί έμειναν όλα στη μέση, έμειναν άνθρωποι στο κενό, προσπαθούν να με αντικαταστήσουν και καλά θα κάνουν... 

Βρήκαν τον Παύλο Κοντογιαννίδη, ο οποίος δέχτηκε να κάνει κάποιες πρόβες και να ξεκινήσουν. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να με αντικαταστήσει γιατί διαφορετικά θα πρέπει να κλείσει το θέατρο. Δεν μπορώ ούτε με πατερίτσες να παίξω και ο πόνος είναι αφόρητος...»



Η ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στο Instagram...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βγαίνει και με τακούνι στιλέτο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις