Breaking News

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στο Λονδίνο τον Ντομινίκ Τιμ με 2-1 σετ, στον μεγάλο τελικό των ATP Finals και κατέκτησε τον τέταρτο και μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του, ενώ έγινε ο νεότερος νικητής της διοργάνωσης τα τελευταία 18 χρόνια (από τον Αυστραλό Lleyton Hewitt το 2001).

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής μίλησε από το Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας  στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον μεγάλο τελικό, χαρακτηρίζοντας ως «όνειρο ζωής» το γεγονός ότι βρέθηκε ανάμεσα σε τόσο μεγάλους αθλητές. Επίσης, αναφέρθηκε στη σκληρή προετοιμασία, αλλά και στο άγχος που είχε πριν τον τελικό.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Στέφανος τόνισε ότι κατάφερε να βρει μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και πρωταθλητισμού,  ενώ πρόσθεσε: 

«Αυτή τη στιγμή περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, νιώθω πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Νιώθω ότι κάνω σωστά πράγματα, έχω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, νίκη ή ήττα, νιώθω καταπληκτικά και αυτό με βοηθάει να νιώθω καλά κάθε μέρα που ξυπνάω».