Breaking News

Σήμερα στο «Thrive»: Η Zέτα Δούκα συναντά την Έλενα Κουντουρά (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, η Ζέτα Δούκα συναντάει την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά, η οποία, εξομολογείται, μεταξύ άλλων, πως χρειάζεται γερό στομάχι για να καταφέρει κανείς να επιβιώσει στον πολιτικό στίβο, ενώ αναφέρει πως η διατροφή και η άσκηση αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην καθημερινότητά της.

Επίσης, μοιράζεται τον προβληματισμό της σχετικά με τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα στον χώρο εργασίας της. «Οι γυναίκες και οι άντρες δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία; Και γιατί θα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε απλά όμορφες, είμαστε και έξυπνες και ικανές και εργατικές;» λέει χαρακτηριστικά.

Καλεσμένος της εκπομπής είναι επίσης ο διευθυντής του Thrive Global Greece, Ανδρέας Βούρος. Μας εξηγεί τι είναι το Τhrive Global Greece αλλά και ποιος ο στόχος του. Μοιράζεται όλα εκείνα που έχει αλλάξει ο ίδιος στη ζωή και την καθημερινότητά του και τονίζει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι το λεγόμενο «Βurnout»:

«Μία εταιρεία είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, αποτελείται από κύτταρα. Τα κύτταρα είναι οι εργαζόμενοι. Αν τα κύτταρα δεν είναι υγιή δεν είναι υγιής ο οργανισμός.»

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς οι εργαζόμενες μητέρες αποτελούν θετικό πρότυπο για το παιδί τους.



Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
Μοντάζ: Δημήτρης Βάτσιος
Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI