Breaking News

Thrive: Οι καλεσμένοι της Ζέτας Δούκα (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, η Ζέτα Δούκα συναντά τον Παναγιώτη Πετράκη

Ο ηθοποιός μιλάει για τη σημαντική επίδραση που είχαν στη ζωή του η μητέρα, η γιαγιά και η προγιαγιά του, τρεις γενιές γυναικών που του έδωσαν απλόχερα την αγάπη. 

Η σχέση με τον πατέρα του είναι πιο περίπλοκη. Προσπαθεί ακόμη να την χτίσει, καθώς τον θεωρεί έναν πολύ καλό άνθρωπο και θέλει να καταφέρει να τον γνωρίσει σε βάθος. 

Αναφέρεται, επίσης, στις σκοτεινές πλευρές του εαυτού του, τις οποίες ανακάλυψε όταν ενσάρκωσε τον ρόλο του Ντάνιελ στους «Δαίμονες». Πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά, εστιάζοντας κυρίως στα πνευματικά αγαθά.

«Το να επενδύσεις στο φθαρτό δεν είναι τόσο καλή επένδυση. Καλή επένδυση είναι να επενδύσεις στο άφθαρτο» τονίζει χαρακτηριστικά.

Στο δεύτερο μέρος του «Thrive», γνωρίζουμε τη Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει μια νέα σειρά βιβλίων που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια του «πολίτη» από πολύ μικρή ηλικία. 

Εξομολογείται ότι μετά τη γέννηση της κόρης της έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σκέφτεται και η καθημερινότητά της. Παρόλαυτα, διανύουν μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Κρομμύδα, μια πολύ δημιουργική περίοδο. Υποστηρίζει πως από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μαθαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους είναι η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης.

«Ο καλύτερος μεγεθυντικός φακός, ενός παιδιού και ενός ενήλικα είναι το μυαλό. Να κρίνουν και φιλτράρουν τις ιστορίες» λέει η Μαρίνα Γιώτη.

Τέλος, θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και τα όρια που είναι απαραίτητο να τηρούνται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
Μοντάζ: Δημήτρης Βάτσιος
Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI