Breaking News

Το Καφέ της Χαράς - «Μπίλυ»: «Δεν ξέρω γιατί δεν θα είμαι στο remake της σειράς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο  Δημήτρης Τσακάλας υποδυόταν τον Μπίλυ Πολυμενέα στη δημοφιλή σειρά «Το Καφέ της Χαράς», η οποία επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό  Καρυά  Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου.

«Δεν ξέρω γιατί δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, φαντάζομαι ότι πάει αλλού η ιστορία... Από ό,τι έχω διαβάσει σε κάποιες συνεντεύξεις του Χάρη Ρώμα, θεωρώ πως το σενάριο επικεντρώνεται στη Βάλια και το Μανωλάκη» είπε ο Δημήτρης Τσακάλας στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Και πρόσθεσε: «Αν με φώναζαν για guest και υπήρχε λόγος να είμαι, θα το έκανα. Αν το guest ήταν απλά για να είμαι, δεν θα το έκανα... Δεν μου έχει γίνει πρόταση».

Στη συνέχεια αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» από το 2003 έως το 2006: «Στη σειρά είχα πάει γιατί με είχαν απορρίψει από άλλη δουλειά. Είχα κλείσει άλλη δουλειά και μια μέρα πριν υπογράψω μου είπαν ότι πήραν στη θέση μου άλλο ηθοποιό. Τελικά το σίριαλ "κόπηκε". Τότε με πήρε τηλέφωνο η παραγωγός, που ήταν υπεύθυνη για την audition του Καφέ της Χαράς...».