Breaking News

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για την Άντζελα Δημητρίου: «Εγώ καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου ήταν να κάνουν κοινή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο η τραγουδίστρια αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα. 

Πριν λίγες ημέρες ο Τσαλίκης είπε, μεταξύ άλλων: «Ήταν όλα έτοιμα... Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα. Όταν ρώτησα "Γιατί αποχώρησε;", μου απάντησαν "Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας - στη μία αφίσα θα ήταν εκείνη μπροστά και στην άλλη εγώ - και η Άντζελα θίχτηκε". Πήρα τηλέφωνο την μάνατζερ της Άντζελας και της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να είναι η αφίσα όπως θέλει. Πήρα τηλέφωνο και την Άντζελα και το είχε κλειστό. Η επόμενη μέρα ήταν μια χαρά... Στεναχωρήθηκα, αλλά η ζωή συνεχίζεται...».

Χθες το βράδυ οι δύο τραγουδιστές συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες. Ο Τσαλίκης την πλησίασε για να φωτογραφηθούν μαζί, ωστόσο η Άντζελα Δημητρίου αρνήθηκε και του γύρισε την πλάτη, με τον ίδιο να μένει αμήχανος.

«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση... Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ και δεν θα κάνω τώρα!» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Τσαλίκης.

Από την πλευρά της η Άντζελα Δημητρίου υποστήριξε: «Μπορείτε να ρωτήσετε τον επιχειρηματία γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Θα σας απαντήσει... Ξαφνικά άλλαξε όλο το concept. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα, τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711: "Να' ναι καλά, ο καθένας βρίσκει το δρόμο του". Όχι, δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Να σας πω ότι ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι και κριτής στο Just the Two of Us».