Breaking News

«Τούνελ»: Μυστηριώδης εξαφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα... (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια μυστηριώδη εξαφάνιση γνωστής Αθηναίας στη Ριβιέρα της Αττικής, ερεύνησε το «Τούνελ»... Η γη άνοιξε μέρα - μεσημέρι και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας.

Τα ίχνη της Λίλας Αβραμίδου χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου. Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο,  δεν κατέγραψε την αποβίβαση της από το όχημα. Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα,  δεν βρέθηκε ποτέ. Η έρευνα της εκπομπής  σε ευαίσθητες υπηρεσίες και νοσοκομεία, δεν απέδωσε καρπούς.



Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο γιος της Στέλιος Μακρυπλίδης.  Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια αξιόπιστη πληροφορία για την τύχη της αγαπημένης του μητέρας…

«Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να χάνονται έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση σε όποιον θυμάται να είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της μητέρας του, να τον βοηθήσει ώστε να μπει ένα τέλος στην αγωνία του.



Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός…

Συγγενείς και στενοί φίλοι της Λίλας Αβραμίδου,  αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της , αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Τηλεθεατές – λουόμενοι που επικοινώνησαν με την εκπομπή, ανέφεραν πως όταν έμαθαν για την εξαφάνιση της στην παραλία του Αλίμου, έκαναν οι ίδιοι έρευνα μεταξύ τους, αλλά κανείς δε βρέθηκε να δώσει μία αξιόπιστη μαρτυρία.

Τι είπε στο «Τούνελ» ο οδηγός που μετέφερε την Αβραμίδου

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τον μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης της Λίλας Αβραμίδου. Τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στην παραλία του Αλίμου. Τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε ζωντανή.

Ο ίδιος θυμάται πως η αγνοουμένη ήταν μια ευγενική γυναίκα αλλά δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε.  Μίλησε στη δημοσιογράφο για τη διαδρομή που ακολούθησε και ισχυρίστηκε πως άφησε την Αβραμίδου στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο. Δεν την είδε όμως να κατευθύνεται στην παραλία.


«Πολλά τα ερωτήματα…»

Η αγαπημένη βαφτισιμιά της αγνοούμενης, σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» μέσω Skype από την Αγγλία όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν τι έχει συμβεί, να μιλήσουν. Για την Μαρία Βίνερ τα ερωτήματα είναι πολλά και προς τον οδηγό ταξί που την μετέφερε στην παραλία του Αλίμου.

«Μου ακούγεται πολύ περίεργο μια τόσο δυναμική και αποφασιστική γυναίκα, που ξέρει τι θέλει, να μπαίνει σε ένα ταξί ευγενική και χαρούμενη και να μη γνωρίζει τον προορισμό της.»