Breaking News

Βαλέρια Κουρούπη: «Έχουμε χωρίσει, αλλά κανείς γονιός δεν χωρίζει πραγματικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βαλέρια Κουρούπη είχε παντρευτεί το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

«Έχουμε χωρίσει καιρό, σε λίγο κλείνουμε χρόνο... Έχουμε χωρίσει ως σύντροφοι και σχέση. Σαν συνοδοιπόροι στη ζωή δεν μπορούμε πραγματικά να χωρίσουμε. Νομίζω κανείς γονιός δεν μπορεί να χωρίσει πραγματικά, αν υπάρχει καλή καρδιά και αγάπη. Γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, που είναι το πιο σημαντικό να μοιραστείς...» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μπροστά στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο να μένει ο καθένας μόνος του και να είμαστε μακριά. Μένουμε στο ίδιο οίκημα, πάνω - κάτω. Τα πρακτικά δεν έχουν λυθεί ακόμα, όποτε δεν μπορώ να πω ότι έχει κατασταλάξει το συναισθηματικό κομμάτι και πώς είμαστε. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε και να είμαστε μαζί...».

Αναφερόμενη στην τραγουδίστρια και πρώην πεθερά της Ελένη Βιτάλη, τόνισε: «Ο χωρισμός την πείραξε, όπως πείραξε όλους μας, εμένα, το Νίκο και τους γονείς μου. Είναι ένα γεγονός που δεν είναι ευχάριστο. Η αγάπη δεν μπορεί να πεθάνει, δεν φεύγει... Εγώ αυτό αισθάνομαι για την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος πολύ σπάνιος. Η αγάπη της για μας δεν την κάνει να τα βλέπει στεγνά τα πράγματα».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο το «Room service πλιζ» - που ακυρώθηκε στον ΣΚΑΪ - να προβληθεί σε άλλο κανάλι, απάντησε ότι δεν είναι αισιόδοξη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση για το «Καφέ της Χαράς», αλλά την απέρριψε γιατί είχε κλείσει στο «Room service πλιζ».