Breaking News

Βερόνικα Αργέντζη: Ξενάγηση στο σπίτι της - Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του συζύγου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου μήνα η Βερόνικα Αργέντζη γνωστοποίησε, μέσω Facebook, ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος.

Μετά το «Τμήμα ηθών» η ηθοποιός παντρεύτηκε και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Με το σύζυγό της, που ήταν μαζί για 25 χρόνια, απέκτησαν μία κόρη, την Αριάδνη. Την περσινή σεζόν είχε επιστρέψει, μετά από πολλά χρόνια, στα θεατρικά δρώμενα.

Η Βερόνικα Αργέντζη υποδέχθηκε τη Νάνσυ Παραδεισανού στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, όπου μετακόμισε πρόσφατα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται, όπως και η δουλειά... Πρέπει να επιβιώσουμε, είμαστε δύο γυναίκες. Στο σπίτι μετακόμισα πριν δύο μήνες.

Παίζω σε θέατρο στη Θεσσαλονίκη, η δουλειά βοηθάει λίγο, αλλά στην παρούσα φάση εμένα με δυσκόλεψε γιατί αναγκαστικά άφησα την κόρη μου εδώ στην Αθήνα.

Η κόρη μου είναι 15,5 ετών και πηγαίνει Α' Λυκείου. Είναι στην εφηβεία και η σχέση μας είναι έντονη και πολύπλοκη, αλλά εγώ μαθαίνω μέσα απ' αυτή... Ήμουν παντρεμένη 25 χρόνια και για 13 χρόνια είχα αποσυρθεί από το θέατρο...»

Δείτε όσα είπε στη συνεργάτιδα του Πρωινού.