Breaking News

X Factor: Live 5 - Αποχώρησε η Λίλα Τριάντη (Επεισόδιο 14-11-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο Live είχε αποχωρήσει από το X Factor η Κωνσταντίνα Αρέστη... Στο 5ο Live, που προβλήθηκε στο Open το  βράδυ της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε έναν καλεσμένο που ξέρει να απογειώνει τη διάθεση...

Ο ράπερ FY, με το κομμάτι του «Δε Με Θέλουν» να έχει γίνει ένα από τα anthems της χρονιάς, ανέβηκε στη σκηνή και «ράπαρε» τις μεγάλες επιτυχίες του, φέρνοντας ό,τι πιο «φρέσκο» υπάρχει σήμερα στη μουσική βιομηχανία.

Επίσης, τα 33α γενέθλιά του γιόρτασε ο Χρήστος Μάστορας, με τους παίκτες της ομάδας του να εμφανίζονται με μια τούρτα.

Στο διαγωνιστικό μέρος η αγωνία μεγάλωσε για τους 9 παίκτες, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει τις πρόβες, με την κατεύθυνση των coaches τους, του Χρήστου Μάστορα, της Μελίνας Ασλανίδου, του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Γιώργου Θεοφάνους, για να δώσουν στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό τους.

Τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό πήραν η Λίλα Τριάντη (ομάδα Μελίνας Ασλανίδου) και το γκρουπ Άνω Κάτω (ομάδα Γιώργου Θεοφάνους), που έδωσαν νέα μουσική μάχη στη σκηνή του X Factor.

Στη συνέχεια κλήθηκαν να ψηφίσουν οι 4 κριτές, με τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Θεοφάνους να υποστηρίζουν τις ομάδες τους. Ο Χρήστος Μάστορας ψήφισε υπέρ της παραμονής της Λίλας Τριάντη, ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επέλεξε τους Άνω Κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρξει ισοπαλία (2-2).

Τελικά μέτρησε η ψηφοφορία του κοινού και αποχώρησε η Λίλα Τριάντη, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Μετά την αποχώρηση της Λίλας, η σύνθεση των 4 ομάδων έχει ως εξής:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης  Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Τεργιάκης.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Koρίτσια 16-24): Ζωή-Μισέλ Μπακίρη.

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Κωνσταντίνος Στίνης

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC², Liak & The Cover.

Δείτε το επεισόδιο. Η διαδικασία αποχώρησης στο 2ο βίντεο.