Breaking News

«Χρωστάω την καριέρα μου στην Τζένη Καρέζη - Η Αλίκη με έβαλε να κόψω το μουστάκι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Με το που τελείωσα τη σχολή με έβγαλε η Τζένη Καρέζη στο θέατρο κατευθείαν και αμέσως, μέσα σε πέντε μήνες, με έκανε πρωταγωνιστή ο Φίνος στον κινηματογράφο. Θα' λεγα ότι η Τζένη Καρέζη "ευθύνεται" που είμαι ηθοποιός» είπε ο Νίκος Γαλανός στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Και πρόσθεσε: «Μετά δούλεψα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για πολλά χρόνια, πολλές ταινίες... Με την Αλίκη η πρώτη μας συνεργασία ήταν στο κινηματογράφο, κάναμε την ταινία "Ένα αστείο κopiτσι" (1970). Με ρώτησε "Θα κόψεις το μουστάκι σου;". Λέω "Εντάξει, να το κόψουμε". Δεν ξέρω γιατί ήθελε να το κόψω...».

«Η Τασσώ Καββαδία στα καμαρίνια έπλεκε σκουφιά. Έχω ακόμα ένα και το φοράω» αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός, που τόνισε ότι είναι 75 ετών.

Επίσης, μίλησε και για την παράσταση «Οι φάλαινες του Αυγούστου» του David Berry, που είναι ένα υπέροχο έργο, ύμνος στη ζωή και στην ανθρώπινη αλληλεγγύη. Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, προχωρημένης ηλικίας, συναντώνται σε ένα νησί το καλοκαίρι, μετρώντας αντοχές, αναμνήσεις, ελπίδες, αγωνίες και όνειρα.

Στην παράσταση, που ανεβαίνει στο Θέατρο Χώρα, πρωταγωνιστούν οι: Τζένη Ρουσσέα, Έρση Μαλικένζου, Νίκος Γαλανός, Μαρία Αντουλινάκη, Μάκης Πατέλης και Γιάννης Μαρίνος.