Breaking News

Χτυποκάρδια στο θρανίο: Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης από τα γυρίσματα της ταινίας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη φωτογραφία της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσίευσε ο γιος της στο Instagram, η οποία τη δείχνει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Αλέκο Σακελλάριο στα γυρίσματα της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε στη λεζάντα: «Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας "Χτυποκάρδια στο θρανίο" το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Αλίκη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχάν Γκιουνσιράι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν».

Να σημειωθεί ότι η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα σε δύο εκδόσεις, ελληνική και τουρκική. Στην τουρκική έκδοση, που είχε τίτλο Sıralardaki Heyecanlar, πρωταγωνιστούσαν Τούρκοι ηθοποιοί, με εξαίρεση την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που συμμετείχε και στις δύο εκδόσεις. Σύμφωνα με τη wikipedia, η τουρκική έκδοση δεν παίχτηκε ποτέ στην Τουρκία, επειδή προέκυψε ελληνοτουρκικό πολιτικό πρόβλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας "Χτυποκαρδια στο θρανίο" το 1963 στην Κωνσταντινουπολη. Η Αλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλαριο (αριστερά), τον Δημητρη ως συμπρωταγωνιστη στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις