Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 127 - 128 - 129 - 130

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/1/20 - Επεισόδια 127+128: Ο Μιχαήλ καλείται να πάει για την αναγνώριση του κopιτσιού που εντόπισε η αστυνομία. Ο Οδυσσέας και η Ναυσικά θα του συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Άκης με τον Δημήτρη προσπαθούν να συνεφέρουν την Ηλιάνα, που δείχνει να βρίσκεται εκτός εαυτού, ενώ κατηγορεί διαρκώς τον Οδυσσέα και την Έρση για όσα συνέβησαν. Στην Αθήνα, όλοι είναι συντετριμμένοι με τα νέα, μα πιο πολύ από όλους η Σμαράγδα που νιώθει εν μέρει υπεύθυνη για την ψυχολογική κατάσταση της Ηλιάνας.

Ώρες αγωνίας περνάνε και ο Σίμος με την Εύα, καθώς τα πόδια της Ολυμπίας δεν έχουν επανέλθει ακόμα, με τον γιατρό να συστήνει εξέταση από ψυχίατρο. Ο Φοίβος έχει βάλει στο στόχαστρό του το επόμενο θύμα, ενώ η Σοφία συνεχίζει να τον υποπτεύεται για τον φόνο του Δαμιανού. Η δύσκολη ώρα για τον Μιχαήλ φτάνει… και τότε θα ξεσπάσει όλο του τον θυμό και τον πόνο πάνω στην Ηλιάνα, με βiαιο τρόπο...

Η Ηλιάνα αρνείται να δεχτεί την εξαφάνιση της κόρης της και μετατοπίζει την ευθύνη.. κατηγορεί τον Οδυσσέα και την Έρση για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πάνω στην απελπισία της προσπαθεί να βάλει τέλος και στη δική της ζωή. Ο Μιχαήλ από την άλλη παλεύει να βρει παρηγοριά στον γιο του και τη Ρωξάνη, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξαφάνιση της Αριάδνης. Σοκαρισμένος και ο περίγυρος της οικογένειας, ειδικά η Σμαράγδα που έχει να παλέψει και με τις τύψεις της.

Ο Φοίβος εκτελεί ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, ενώ παράλληλα χωρίζει με τη Σοφία. Η Ολυμπία γυρίζει σπίτι σε αναπηρικό καροτσάκι και με πολύ κακή ψυχολογία. Ο Σίμος και η Εύα προσπαθούν να την εμψυχώσουν αλλά μάταια. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από την εξαφάνιση της Αριάδνης.. μετά από λίγο καιρό,ο Μάρκος Καλλέργης (Βύρων Κολάσης) κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 127+128) ή Alpha ΚύπρουΠαρασκευή 3/1/20 - Επεισόδια 129+130: Ο Άκης ενημερώνεται από τον ψυχίατρο της Ηλιάνας πως μετά το συγκλονιστικό συμβάν του παιδιού της, η Ηλιάνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατατονία. Ο Μιχαήλ από την άλλη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του. Γυρνάει στο γραφείο και ζητάει από την Ρωξάνη να μετακομίσει σπίτι του, μαζί με τον Άγγελο. Σε ρυθμούς μετακόμισης όμως κινείται και η Εύα, που γυρνάει στο σπίτι για να φροντίζει την Ολυμπία, παρά τις αντιρρήσεις της μικρής.

Ο Μάρκος Καλλέργης επιλέγει να συναντήσει πρώτα τον Μιχαήλ και μέσα από την κουβέντα ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος. Έπειτα επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να κερδίσει την έφεση στην αντιδικία με την Ναυσικά. Ο Αλέκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει οριστικά τον Δημήτρη και την Ευγενία. Ο Οδυσσέας μαθαίνει πως ο πατέρας του γύρισε και πέφτει από τα σύννεφα, ενώ ο Μάρκος κάνει μια άκρως επιθετική επίσκεψη στη Ναυσικά...

Η Ναυσικά και ο Μάρκος κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης και μαθαίνουμε επιτέλους τα μυστικά που μοιράζονται ως σύζυγοι τόσα χρόνια. Η Ρωξάνη με τον Άγγελο μετακομίζουν και επίσημα πλέον στο σπίτι του Μιχαήλ και η οικογένεια κάνει προσπάθειες να επανέλθει μετά το τραγικό γεγονός. Η Ιφιγένεια δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Κατερίνα να υποφέρει μακριά από τον Μιλτιάδη και πάει στο γραφείο του πατέρα της και τα κάνει όλα άνω κάτω, ξεκινώντας από την γραμματέα του, την Τόνια! Ο Δημήτρης πιάνει την Ευγενία και τον Αλέκο στο κρεβάτι!!

Ο Νικηφόρος φτάνει στα όριά του με την Εύα και της ζητάει να χωρίσουν. Ένας έντονος πόνος οδηγεί την Κατερίνα στο νοσοκομείο, γεγονός που δεν αφήνει τον Μιλτιάδη αδιάφορο… Η αγωνία του Οδυσσέα κορυφώνεται τη στιγμή που χτυπάει η πόρτα του σπιτιού του και αντικρίζει τον πατέρα του μετά από δέκα χρόνια!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 129+130) ή Alpha ΚύπρουΓια την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ